Loading...
Goud inkoop 2020-12-07T13:34:04+01:00

Uw goud is geld waard!

Heeft u nog oude, kapotte of niet meer gedragen gouden sieraden of voorwerpen liggen? Deze zijn vandaag de dag nog geld waard! Een oude ring of armband kan zo nog 100 euro waard zijn. Ook zijn wij geïnteresseerd in sloopgoud. Met sloopgoud bedoelen wij goud wat afkomstig is van bijvoorbeeld gereedschap, instrumenten, kapotte sieraden of tandgoud.

Bij Handelshuys maken wij onderscheid tussen sieraden en sloop goud. Voor beide krijgt u direct contant geld. Wij kopen al uw oude gouden voorwerpen van 14 karaats, 18 karaats of hoger.

Hoe taxeert het Handelshuys de waarde van uw goud?

Bij het testen kijken wij altijd of er een Nederlands keurmerk aanwezig is en testen wij het goud direct waar u bij staat door middel van een vloeistof test. Ook als er geen Nederlands keurmerk aanwezig is kunnen wij met 100%  zekerheid het gehalte bepalen zodat wij u de hoogste prijs kunnen bieden.

Blijkt het 14 karaats goud te zijn of hoger dan wordt het goud op een geijkte weegschaal gewogen en krijgt u direct een bod van ons. Wij werken met de actuele sloopgoudprijzen die elke minuut weer veranderen. Daardoor kunnen wij u helaas niet al van te voren een indicatie geven maar wel direct na het testen.

Wij betalen des gewenst direct contant uit.

Om goud aan ons te kunnen verkopen dient u 18 jaar of ouder te zijn en te kunnen legitimeren.